De zorg voor uw zoon of dochter met een gerust hart uit handen geven, terwijl u zelf werkt of een opleiding volgt. Bij Kinderdagverblijf ut Kuukediefien is uw kind van harte welkom! Wij zijn een kleinschalige, christelijke kinderopvang met de warme sfeer van een familiebedrijf. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers hebben passie voor hun vak en ontfermen zich met liefde en aandacht over uw kind.

Wie zijn wij

Wij zijn een christelijk kinderdagverblijf, gevestigd op Urk, dat is ontstaan als familiebedrijf. In onze directe omgeving zagen wij een groeiende behoefte aan kleinschalige, huiselijke kinderopvang. Om die reden hebben wij besloten Kinderdagverblijf Ut Kuukediefien te beginnen, een Urker kinderdagverblijf met christelijke normen en waarden.

Bij Kinderdagverblijf ut Kuukediefien werken we volgens de uitgangspunten van het Jenaplan. Dit betekent dat in onze groepen kinderen van verschillende leeftijden samen de dag doorbrengen. Ieder kind mag daarbinnen zijn eigen ritme bepalen. Samen praten, spelen, werken en vieren wisselt elkaar op een natuurlijke manier af.

Kindgericht

Wij begrijpen dat ieder kind uniek is en kijken daarom goed naar de specifieke behoeften van uw baby, kleuter of peuter. Of hij of zij nu liever één op één samen een boekje leest of liever ongestoord speelt met leeftijdsgenootjes: bij Kinderdagverblijf ut Kuukediefien krijgen kinderen de ruimte zich in eigen tempo te ontwikkelen!

Wij monitoren de ontwikkeling van je kind:

  • Observaties registreren we in ons kindvolgsysteem
  • Deskundige overdracht naar de basisschool

Veilig

Uw kind is het dierbaarste bezit. Kinderdagverblijf ut Kuukediefien biedt een veilige omgeving voor kinderen om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers hebben alle benodigde cursussen gedaan om uw zoon of dochter veilig te begeleiden. Ook al ons speelgoed, meubilair en het speelplein voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Alles om de veiligheid van je kind te waarborgen.

Onze groepen

Wij hebben vier verticale groepen, 1 BSO groep en 1 Peuterspelen groep. Voor meer informatie ga naar kopje soorten opvang.

Een kijkje komen nemen?

Je bent als ouder van harte welkom om samen met je zoon of dochter langs te komen. Vraag hieronder vrijblijvend een persoonlijke rondleiding aan!

Vraag rondleiding aan