De zorg voor je zoon of dochter met een gerust hart uit handen geven, terwijl je zelf werkt of een opleiding volgt. Bij Kinderdagverblijf ut Kuukediefien is je kind van harte welkom! Wij zijn een kleinschalige, christelijke kinderopvang met de warme sfeer van een familiebedrijf. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers hebben passie voor hun vak en ontfermen zich met liefde en aandacht over je kind.

Kindgericht

Wij begrijpen dat ieder kind uniek is en kijken daarom goed naar de specifieke behoeften van jouw baby, kleuter of peuter. Of hij of zij nu liever één op één samen een boekje leest of liever ongestoord speelt met leeftijdsgenootjes: bij Kinderdagverblijf ut Kuukediefien krijgen kinderen de ruimte zich in eigen tempo te ontwikkelen!

Wij monitoren de ontwikkeling van je kind:

 • Observaties registreren we in ons kindvolgsysteem
 • Deskundige overdracht naar de basisschool

Veilig

Je kind is je dierbaarste bezit. Kinderdagverblijf ut Kuukediefien biedt een veilige omgeving voor kinderen om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers hebben alle benodigde cursussen gedaan om je zoon of dochter veilig te begeleiden. Ook al ons speelgoed, meubilair en het speelplein voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Alles om de veiligheid van je kind te waarborgen.

Bij Kinderdagverblijf ut Kuukediefien krijgt jouw kind:

 • Luiers en doekjes bij elke verschoonronde
 • Tussendoortjes zoals vers fruit en koekjes
 • Een broodmaaltijd of meegebrachte maaltijd
 • Drinken zoals ranja, melk en thee
 • Verzorgingsproducten zoals sudocrème en zonnebrandcrème
 • Uitdagend speelmateriaal
 • Kindvriendelijk ingerichte ruimtes
 • Educatief programma om de ontwikkeling te stimuleren
 • Begeleiding van professionele pedagogische medewerkers

Onze groepen

Omdat wij een startend kinderdagverblijf zijn, beginnen we in eerste instantie met één groep. !--
Lees meer over onze groepen -->

Baby

Vanaf drie maanden zwangerschap kun je je baby bij ons inschrijven. Vanaf acht weken is je kleine van harte welkom bij Kinderdagverblijf Ut Kuukediefien.
Lees meer over jouw baby bij Kinderdagverblijf ut Kuukediefien

Peuter

Voor je het weet, is je baby een nieuwsgierige peuter geworden. Klaar om nieuwe dingen te ontdekken en samen met leeftijdsgenootjes te spelen.
Lees meer over jouw peuter bij Kinderdagverblijf ut Kuukediefien

Schoolgaand kind

Bij onze buitenschoolse opvang staat ontspannen, spelen en genieten voor of na een drukke schooldag centraal. Voetballen op het plein, knutselen of even tot rust komen op de bank: bij Ut Kuukediefien mag het allemaal!
Lees meer over jouw schoolgaand kind bij Kinderdagverblijf ut Kuukediefien

Een kijkje komen nemen?

Je bent als ouder van harte welkom om samen met je zoon of dochter langs te komen. Vraag hieronder vrijblijvend een persoonlijke rondleiding aan!

Vraag rondleiding aan